Ndb Logistica
Alege limba Ro EN IT FR

Servicii

Dezvoltam afacerea dumneavostra

Servicii integrate de logistica – transport / depozitare si control al calitatii / distributie.
Serviciile noastre de logistica in urmatoarele domenii de activitate:

Descarcare / incarcare camioane - programarea camioanelor la incarcare/descarcare sistem booking slot, timpi redusi la manipularea marfurilor prin utilizarea unei flote moderne de electrostivuitoare, fluxuri logistice ce permit in acelasi timp efectuarea de incarcari si descarcari utilizand ramplele pe ambele parti ale platformei logistice.

Cross docking - transport din UE catre Arad si de aici distributie nationala prin livrare catre toate regiunile din Romania de la vest la est si retur (camioane complete 20t / camionete 3t si 1.3t) / distributie LTL Romania si Ungaria avantajele clientilor fiind reducerea costurilor cu transportul, reducerea timpilor de transit si o inalta calitatea a serviciilor.

Stoc management prin utilizare WMS performant adaptabil cerintelor clientilor cu posibilitate interfatare EDI si web cu sistemele de operare ale clientilor – vizibilitatea stocurilor in timp real, posibilitatea plasarii comenzilor direct de catre client, operarea si confirmarea on-line a inventarelor fizice.

Stocaj FIFO / FEFO / trasabilitate pe loturi, data de expirare, locatii la raft / scanare cod de bare / generare de liste pentru picking.

Laborator pentru teste de calitate performat operat cu o echipa de profesionisti avand o experinta de 12 ani in domeniu fiind instruiti si formati in Franta
Laboratorul are o suprafata de 300 m² cu o zona de control de 1.300 m² ; controlul este efectuat pentru produsele clientilor si la cererea acestora utilizand echipamentele lor (masini pentru suntest, dispozitive pentru verificarea duritatii materialelor, pendul de soc, ceata salina, tractiometru, flexometru, etc). Exemple de teste : hidroliză, abraziune, îmbătrânirea rapidă, durabilitate / duritate, rupturi, exfoliere, elasticitate, de impermeabilitate

Alte servicii

Operatiuni cu valoare adaugata:
    1. Co-packing
    2. Sortare
    3. Scanare
    4. Etichetare
    5. Reambalare manuala
    6. Infoliere
    7. Compunere ambalaje din carton din referinte multiple

Pregatirea comenzilor
Regruparea marfa pe paleti
Reambalare / infoliere
Control inaintea incarcarii camioanelor
Generare de packing list si CMR
Operatiuni vamale